Δευτέρα - Παρασκευή8.00 - 17.00
ΓραφείαΑντιγόνης 98, 10442, Κολωνός

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΕπισκευές και συντήρηση

Η συνεχής καλή λειτουργία των υδραυλικών συστημάτων κάθε επαγγελματικού μηχανήματος, απασχολεί τον κάτοχό του καθώς μέσω αυτού παράγει εισόδημα και εξυπηρετεί αντίστοιχα τους πελάτες και συνεργάτες του.

Η εταιρεία Παπαθανασίου Κωνσταντίνος και Ζήσιμος Ο.Ε. αναλαμβάνει την τακτική συντήρηση των υδραυλικών συστημάτων ακολουθώντας τον προγραμματισμό του ιδιοκτήτη. Αυτό σημαίνει κανονικό λύσιμο του μηχανισμού, έλεγχο, αντικατάσταση φθαρμένων μερών, καθαρισμό, λίπανση και ό,τι άλλο χρειάζεται ώστε το υδραυλικό σύστημα να επιστρέψει στις εργασίες του, κυριολεκτικά σαν καινούργιο. Ολες οι εργασίες ελέγχονται σε ειδικό εξοπλισμό πριν ο μηχανισμός παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

https://www.hydropap.gr/wp-content/uploads/2020/05/viber_image_2020-05-25_18-03-27.jpg
https://www.hydropap.gr/wp-content/uploads/2020/05/Pumprepair.jpg
https://www.hydropap.gr/wp-content/uploads/2020/05/hydraulic-pumps-used.jpg
HYDROPAP
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Κ. & Ζ. Ο.Ε.
ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

H εταιρεία Παπαθανασίου Κ. και Παπαθανασίου Ζ. Ο.Ε. λειτουργεί από το 2007. Αναλαμβάνουμε επισκευές, εφαρμογές και εμπόριο υδραυλικών συστημάτων υψηλής πίεσης λαδιού που αφορούν μηχανήματα οδοποιίας, βιομηχανίας και ναυσιπλοϊας. καθώς και την προμήθεια των σχετικών ανταλλακτικών από τους εξειδικευμένους οίκους του εξωτερικού.

HYDROPAP
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Κ. & Ζ. Ο.Ε.
ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Copyright © Hydropap | Powered by: perfectpixel

Copyright © Hydropap | Powered by: perfectpixel